Pre hladné oči
Najlepšie svetové časopisy o jedle
Najlepšie svetové časopisy o jedle
Lesklé stránky, ohromujúce fotografie, skvelé recepty. Kto by nemal rád inšpiratívny svet kulinárskej žurnalistiky?
Najlepšie svetové publikácie o jedle sú dnes výstavnou sieňou grafického dizajnu a umeleckej fotografie. Vybrali sme pre vás niekoľko kultových značiek časopisov, ktoré nasýtia vaše hladné oči, potešia dušu estéta a pomôžu vám zorientovať sa vo vlastnej kuchyni, v miestnych reštauráciách i vo svetovej gastronómii.
SERVED
Chutné recepty prostredníctvom vynikajúcej fotografie
Tento časopis rozhodne nie je tradičnou publikáciou o jedle, no rozhodne stojí za prelistovanie. Už tvár obálky oznamuje, že SERVED, s podtitulom VŽDY HLADNÝ, je jemné umelecké dielo. Poskytuje platformu neuveriteľným profesionálnym kuchárom ale aj talentovaným domácim kuchárom a ľuďom, ktorí majú magickú schopnosť premeniť jedlo na umenie. Časopis SERVED je malou školou dizajnu. Nádherné fotografie vyvolávajúce túžbu, veľkolepá grafika a dokonale zvolená typografia... úžasne zostavený časopis, ktorý si zaslúži miesto v každej modernej domácnosti.
SAVEUR
Skvelé globálne recepty, nádherné fotografie a silné príbehy
Patríte k ľuďom, ktorí si plánujú každú cestu podľa toho kde sa najedia? Ak je to tak, SAVEUR je presne pre vás. Cieľom SAVEUR MAGAZINE je prostredníctvom tlačeného časopisu, webových stránok, skvelého video obsahu alebo kníh uctiť si a oslavovať reálne jedlo, ktoré pripravujú ľudia na celom svete. Ak ste sa chceli niekedy dozvedieť viac o pôvode určitej kuchyne, SAVEUR celkom určite naplní vaše očakávania. Krásne fotografie a zaujímavé príbehy vám ponúknu pocit putovania. Naučíte sa piecť dánsky ražný chlieb, vyskúšate najlepšie americké hyperregionálne limonády... Vďaka receptom bude vaša domáca kuchyňa svieža, zaujímavá a rozmanitá.
FOOD & WINE
Reštaurácie, cestovanie, varenie a víno
Mainstreamový časopis pojednáva o receptoch, cestovaní, víne a koktejloch. Získate ním nový repertoár skvelých receptov z celého sveta, dozviete sa o najlepších reštauráciách od Neapolu na Floride až po Neapol v Taliansku. Nájdete v ňom jedlo, dizajn, inšpiráciu na cestovanie, tipy na nové ingrediencie a techniky, ktoré môžete vyskúšať. FOOD & WINE je príťažlivý pre znalcov vína rovnako ako pre tých, ktorí s dobrodružstvom ochutnávania vín začínajú. Ponúka profily vína a vinárov, tipy na najlepšie ročníky k ochutnávke a tiež návrhy dokonalého vína, ktoré môžete spojiť s vaším jedlom.
COOK´S ILLUSTRATED
Kuchárska škola formou časopisu
Najchutnejšie a najefektívnejšie recepty otestované armádou profesionálov spolu s osvedčenými technikami /spolu s vysvetleniami prečo všetko funguje/ nájdete v Cookovej ilustrovanej kulinárskej škole v tlači. Máte problémy s varením rýb? Zaujíma vás správne marinovanie mäsa? Chcete skutočne pochopiť ako sa varia jedlá s jablkami? Tento časopis pokrýva všetko. Nájdete v ňom podrobné ilustrácie, tipy na zámeny, recenzie populárnych surovín a technológií varenia. Osvojíte si zručnosti o ktorých ste si nikdy nemysleli že ich máte a pochopíte tie, s ktorými ste už boli spokojní.
Autor: Johanna Fabik
AK VÁS ZAUJÍMAJÚ PODOBNÉ TÉMY, OBJEDNAJTE SI Z NAŠEJ PONUKY PREDPLATNÉHO NOVÍN A ČASOPISOV V KATEGÓRII VARENIE A PEČENIE KLIKNUTÍM SEM